Skolresor utomlands

Många har åren hunnit bli som vi på smarttravel har erfarenhet av att arrangera skolresor utomlands. Många tror att det blir för dyrt för en skolklass att åka utanför Sveriges gränser men faktum är att det inte alls behöver vara så.

Många gånger finns det olika student- och ungdomsrabatter att tillämpa och kan man tänka sig att bo flera i ett rum finns ofta sovsalar, eller flerbäddsrum och ibland även skolor för uthyrning att sova i. Eftersom vi har koll på de billigaste resmålen, de bästa studiebesöken och de smidigaste färdvägarna vare sig ni vill flyga, åka buss eller tåg, så gör ni klokt i att kontakta oss under ett tidigt stadium av planeringen.

 

Är man ute i god tid finns det större chans till låga priser och även fler alternativ att välja mellan. Dessutom tar vi inte ut några avgifter när vi lämnar förslag och inte heller när vi bokar som många av konkurrenter gör. Vi erbjuder även bland de lägsta priserna på marknaden. Här nedan har vi listat några exempel på paket som vi säljer, men vi ordnar självklart resor dit just ni vill resa. Vi skräddarsyr er resa helt enligt era önskemål.

 

Exempel på skolresor utomlands:Skolresor utomlands med smarttravel

 

Alicante, Spanien

 

Berlin, Tyskland

 

Krakow med Auschwitz/Polen

 

Budapest, Ungern

 

London, England

 

Bryssel, Belgien

 

Prag, Tjeckien

 

Barcelona, Spanien

 

Gdansk, Polen

 
Skolresa till Rom
 
Madrid, Spanien

 

 

Varmt välkommen till smarttravel!

Du når oss via kontaktformuläret eller per telefon 031 – 780 08 90
eller via mail till info@smarttravel.se.