Res, lär och upplev tillsammans under höstens och vårens körresor

Vi tar hand om er resa och ordnar även er konsert på resmålet

Är ni en kör som trivs tillsammans, men vill uppleva något utanför den ordinarie miljön? Eller behöver gruppen en energikick som entusiasmerar och svetsar samman?

 

Låt oss då hjälpa er att arrangera en resa med inslag av såväl egna köraktiviteter som nöjesevenemang och trevliga middagsarrangemang, vinprovning, historieguidning – eller vad som än intresserar just er grupp! Med lång erfarenhet i branschen har vi utarbetat vårt egna koncept för att på bästa sätt kunna ta hand om just era resor.

 

Med glädje, värme och humor hjälper vi våra kunder att skapa den resa de önskar. Många av er har kanske redan haft förmånen att uppleva det positiva den gemensamma reseupplevelsen skapar – varför inte kombinera nytta med nöje och besöka körer i ett annat land? Många resmål i Europa är ännu mycket prisvärda och erbjuder samma kvalitet som hemma till betydligt lägre kostnad – och då räknar vi in flygbiljetten i priset!

 

Om er grupp ännu inte tillhör de körer vi haft nöjet att hjälpa och om ni söker tips på platser att besöka, har vi tagit fram ett urval av orter vi arbetat mycket med vad gäller just körresor. Har ni egna förslag så skapar vi naturligtvis också skräddarsydda program runtom i övriga Europa och världen. Era önskemål, förutsättningar och budget styr!

 

Varmt välkomna med er förfrågan, så diskuterar vi oss fram till just det som passar er! Våra offerter är förstås kostnadsfria. Vi ser fram emot att få hjälpa er med er reseplanering!

 

Några exempel på våra körresor:

 

Budapest – Centraleuropas Paris

 

Barcelona – staden som har allt och lite till

 

Prag – Europas vackraste stad

 

Istanbul – Staden där öst möter väst

 

Rom – historia och kultur i en skön kombination
 

Krakow – musikens, teaterns och poesins hemstad
 

Dublin – världens trevligaste stad
 
Lissabon – där gammalt möter nytt
 
St Petersburg – storlagen stad med rik kulturhistoria
 
Madrid – kultur, historia, konst och gröna parker i en skön kombination
 

 

 

Nyhet! Nu ordnar vi även bussresor, res bekvämt med abonnerad buss till flera städer i Europa.

Varmt välkommen till smarttravel!

Du når oss via kontaktformuläret eller per telefon 031 – 780 08 90
eller via mail till info@smarttravel.se.