Konferensresor

 

Konferensresor utomlands

Spar dyrbar tid och låt oss ordna er konferensresa utomlands

Ofta vill man förena nytta med nöje och ha konferensen i anslutning till något trevligt utöver det vanliga. Vi ordnar konferensresor över hela världen och här följer några exempel på vad vi kan erbjuda. Klicka på flaggorna eller länkarna under kartan för mer information om konferensresor utomlands.

 

 

Äventyrliga Island Unika Dubai Skidbacken i österrikiska Saalbach Konferensresa till historiska Rom Konferensresa till natursköna Kroatien Vackra Budapest Spa i Tallinn Konferensresa i historisk miljö i Istanbul Konferens med stad- och strandliv i Barcelona Konferera i spännande Berlin Konferensresa till romantiska Paris Konferens med gammalt och nytt i Wien Konferens I Marrakech Konferens i populära London Konferens i EU:s huvudstad Bryssel Konferera i historiska St Petersburg Konferensresa till vänliga Dublin Mäss/konferensresa till Dubai Slott i Italien Konferensresa med sol och bad i Malaga Konferensresa till kändisarnas paradis Nice Konferensresa till oemotståndliga Lissabon Konferensresa till Alicante Konferens och storstadsliv i New York

konferensresor utomlands

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för konferensresor utomlands – Vi ser fram mot att hjälpa er uppnå era visioner!

Konferensresor utomlands - vårt kontaktnät

Tack vare vår erfarenhet och goda namn i branschen har vi ett stort kontaktnät världen över och kan skräddarsy resor för alla typer av grupper.

2 dagar i Danmark för 10 personer eller en vecka i Dubai för 250 personer – vi fixar resan!

Konferensresor utomlands med konkurrenskraftiga priser

Förutom att vi har konkurrenskraftiga priser, tar vi inte ut några avgifter.

Behöver ni hjälp innan, under eller efter resans gång finns vi alltid tillgängliga per telefon och e-post. Givetvis har ni även en kontaktperson på resemålet.

Föreläsare på era konferensresor utomlands

Behöver ni en föreläsare på er konferensresa? Prova en av våra! Klicka på länken nedan och läs mer om vilka vi samarbetar med.

Våra föreläsare

Varmt välkommen till smarttravel!

Du når oss via kontaktformuläret eller per telefon 031 – 780 08 90
eller via mail till info@smarttravel.se.