Gruppresor utomlands

Gruppresor utomlands som passar för just din grupp

Välj en kategori av gruppresor utomlands i dropdown-menyn ovan eller via länkarna nederst på sidan.

Hej, jag heter Katarina. Det är oftast jag som tar hand om din gruppresa när du kontaktar oss med din förfrågan. Jag har jobbat länge i resebranschen och har lärt mig att det inte alltid är så lätt att vara gruppledare och svara upp till många olika, och inte sällan spretande, viljor och önskemål!

Därför vill jag underlätta för din grupp att ta fram en bra och efter era förutsättningar skräddarsydd paketlösning. Vi vill att du som gruppledare lugnt ska kunna luta dig tillbaka och njuta av gruppresan tillsammans med dina kollegor, vänner eller studiekamrater.

Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg i den helhetslösning vi gemensamt sätter ihop – för visst är det väl härligt att kunna känna uppskattningen från dina medresenärer samtidigt som du själv kan koppla av under ledning av våra duktiga kollegor på plats?

Katarina Andersson

Kontakta oss, så diskuterar vi tillsammans fram det som passar för just din grupp!

Du når oss via kontaktformuläret, per telefon 031 – 780 08 90 eller via mail till info@smarttravel.se.

PS. Vi är bäst på europeiska storstäder, men arbetar naturligtvis med hela världen. Budget och tidsram styr. Vi har under åren arbetat med många olika typer av gruppresor utomlands förutom de som nämns ovan: körresor med möjlighet till egna konserter, personalresor, belöningsresor samt konst- och evenemangsresor. DS.

Våra gruppresor utomlands


 

Smarttravel – skräddarsydda gruppresor utomlands.